logo
DIRECT EEN AFSPRAAK

0315 - 23 97 44

Samenwerking Elshout Fysio met sportverenigingen

Met onderstaande sportverenigingen heeft Elshout Fysio een samenwerking.
Dit houdt in dat leden van de genoemde sportverenigingen bij het optreden van een blessure, bij ons in de praktijk kunnen komen voor een kosteloze screening. Wij beoordelen dan  tijdens dit sportspreekuur hoe ernstig de blessure is en wat de vervolgstappen zijn. Na de screening koppelen wij onze bevindingen terug aan de trainer of begeleider.

Het sportspreekuur is elke dinsdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Wanneer je dinsdagavond niet kan, neem dan telefonisch of via de mail contact op met de praktijk.

Alle leden van de genoemde sportverenigingen kunnen gratis deelnemen aan FysioSparen. Een mooie manier om je eigen vereniging te sponsoren. Voor elke behandeling die een lid bij Elshout Fysio ondergaat, ontvangt de vereniging €2,-

Verder wordt de fitheid van de selectie heren en dames UGHV en de dames van HCOIJ 2x per seizoen scherp in de gaten gehouden middels diverse sportmetingen. Met als uiteindelijke doel nog betere sportprestaties leveren.

UGHV
Issel
HCOIJ
logo blok71 met website